Ua mālama ʻo Fuzhou Building Decoration Association i kahi symposium ʻo Li Zhonghe, ka luna nui o Jinqiang Building Materials, i hele i ka hālāwai.

640

Ma ka ʻauinalā o Iune 9, ua mālama ʻo Fuzhou Building Decoration Association i ka symposium hui mua o nā ʻelele i ka National People's Congress a me nā lālā o ka Hui Kūkākūkā Kūkākūkā o ka poʻe Kina ma ka ʻoihana hoʻonaninani hale.ʻO nā Lunamakaʻāinana o nā ʻaha kūkā o ka panalāʻau, kalana, apana (kalana) a me nā lālā o ka CPPCC mai kekahi mau lālā lālā, ʻo He Shigen, ka pelekikena o ka Hui Hoʻohanohano Municipal, ʻo Chen Jinmin, ke kākau ʻōlelo o ka lālā pāʻina, a me Liu Xiaoli, ke kākau ʻōlelo nui. ma ke kukakuka ana.Ua hele i ka halawai a haiolelo.Ua alakaʻi ʻia ka hālāwai e Chen Jinmin, ke Kakauolelo o ka lālā ʻaoʻao o ka Hui Hoʻohanohano Municipal.

1

ʻO ka symposium i kālele ʻia i ka "Manaʻo i kekahi mau ana e hoʻolalelale i ka hoʻomohala kiʻekiʻe o ka hale kūʻai ʻoihana ʻoihana kūkulu hale" i waiho ʻia i ka ʻaha kūkā o ka poʻe o ka mokuʻāina e Lan Guiling, he ʻelele o ka ʻaha kūkā o ka poʻe.ʻO Li Zhonghe, ka luna nui o Jinqiang Building Materials, ma ke ʻano he ʻelele o ka Fuzhou Municipal People's Congress a me nā ʻelele ʻē aʻe i ka National People's Congress a me nā lālā o ka Chinese People's Political Consultative Conference e komo ana i ka hālāwai , kūkākūkā a kūkākūkā pū kekahi me kēlā me kēia. ʻaʻohe kumu kūʻai kūʻai kūʻokoʻa no nā papahana ʻenehana loea ma Fuzhou City, he ʻokoʻa loa ia mai nā hana o nā panalāʻau a me nā kūlanakauhale ʻē aʻe., he kūkākūkā ola.E pili ana i ke ʻano o nā manaʻo a me nā koi e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka hale hoʻonaninani a me ka hoʻonani ʻana i ka hale i ko mākou kūlanakauhale a pehea e hoʻoponopono ai i ka haunaele i ka ʻoihana hoʻomaikaʻi home, ua ʻōlelo ikaika nā mea komo a hāʻawi i nā manaʻo.

2

▲ ʻO Chen Jinmin, ke Kakauolelo o ka lālā ʻaoʻao o ka Hui Hoʻohanohano Municipal, i alakaʻi i ka hālāwai

3

▲ Ua komo ʻo Li Zhonghe, ka luna nui o Jinqiang Building Materials, ka ʻelele o Fuzhou Municipal People's Congress, i ke kūkākūkā.

Ma ka halawai, i ka ke kahua hoʻokele Mu Xiuʻao i mai la i ke kulanakauhale o ke kūkulu 'oihana kanaka 'aha'ōlelo 'elele liaison station ua haku 'ia o ka panalaau, kulanakauhale, apana (county) ekolu-pae kanaka 'aha'ōlelo 'elele, a ua pili pili me ka hale hoʻonani hui i. e hoʻomaopopo i ke kūlana o kēia manawa a me nā pilikia e kū nei o ka ʻoihana hoʻonaninani hale o ke kūlanakauhale, e noʻonoʻo pono i nā koi o ka ʻoihana a me nā ʻoihana, hoʻoponopono i nā pilikia, a pāʻani i ke ʻano he alahaka o ke kamaʻilio.Ua ʻōlelo ʻo He Shigen, ka pelekikena o ka hui, he mea nui ka symposium i hoʻonohonoho ʻia e ka hui.I ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau ʻo ia i ka hoʻonohonoho ʻana i nā hoʻololi symposium maʻamau a i ʻole i maʻamau e kūkākūkā i nā pilikia i loaʻa i ka ʻoihana hoʻonaninani hale ma Fuzhou, a hana i nā hoʻopiʻi manawa a me nā manaʻo., ka CPPCC channel e kamaʻilio a me ka manaʻo i nā keʻena kūpono, e hāʻawi i ka pāʻani piha i ke kuleana o nā lālā o ka hui o nā lālā o ka National People's Congress a me nā lālā CPPCC i ke komo ʻana a me ke kūkākūkā ʻana i ka politika, a me ka hoʻoikaika pū ʻana i ka ulu olakino a kūpaʻa. o ka oihana hoonani hale o ke kulanakauhale.

5

▲ Ua haʻi ʻo Mu Xiuʻao, ke poʻo o ka Liaison Station o ka People's Congress of Fuzhou Construction Industry.

4

▲ Ua haʻi ʻōlelo ʻo He Shigen, ka pelekikena o ka hui


Ka manawa hoʻouna: Iulai-21-2022