Ke ʻimi nei nā ʻoihana keʻa i ka hoʻololi, hoʻohui i nā hana e hoʻomaka i kahi pāʻani hou ʻo Fuzhou Construction Big Data Technology Co., Ltd. i wehe ʻia.

Ma ke kakahiaka o Malaki 27, Fuzhou Architectural Big Data Technology Co., Ltd., i hui pū ʻia e ka goldenpower Holding Group Co., Ltd. a me Fuzhou Architectural Design Institute Co., Ltd., ua hoʻokumu ʻia.ʻO kekahi manawa koʻikoʻi o ke koʻikoʻi koʻikoʻi i ka mōʻaukala o ka hoʻomohala ʻana i ka maikaʻi e hōʻailona ana i kahi pae paʻa i ka launa pū ʻana ma waena o nā ʻaoʻao ʻelua a me kahi huakaʻi hou.

Fuzhou Architectural Design Institute Party Kakauolelo a me ka Lunahoomalu Chen Limin, Hope Kakauolelo a me ka Luna Nui Lin Zhonghua, gula holding Group Lunahoomalu Liu Jinling, Peresidena Weng Bin, a me na lala o ka hui alakai o na mea kuleana elua a me Fuzhou Construction Big Data Technology Co., Ltd. Ua hele ka lunahoomalu Wu Youfa i ka Haawina.Ua ʻike nā luna ʻē aʻe a me nā lālā o ka papa luna o Fuzhou Construction Big Data Technology Co., Ltd. i kēia manawa koʻikoʻi.ʻO Weng Jinhua, ka hope luna nui a me ka ʻenekini nui o Fuzhou Architectural Design Institute, i alakaʻi i ka wehe ʻana.
ʻO ka hoʻokumu ʻana o Fuzhou Construction Big Data Technology Co., Ltd. ʻo ia ka poʻe kuleana o nā ʻaoʻao ʻelua e pili ana i ka pae hoʻomohala hou, hoʻokō i ka manaʻo hoʻomohala hou, a hoʻāʻo e hele a uha i nā palena ma lalo o ka nalu o ke kūkulu ʻana i nā ʻoihana hou, apo. ka Internet, ʻikepili nui a me ka naʻauao akamai, a e ʻimi ikaika i ka digitalization o ka ʻoihana kūkulu ʻO kahi ana koʻikoʻi no ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻonui ʻana he hoʻolālā hoʻolālā nui e kālele ana i ke kūkulu ʻana o "Fujian digital".I ka wā e hiki mai ana, e nānā mākou i ke kaʻina holoʻokoʻa o ke kūkulu ʻana i ke kūlanakauhale akamai, e hoʻolalelale i ka hoʻohui ʻana o ke kaulahao ʻoihana kaulahao data, e hoʻoikaika i ka hana akamai a me ka hoʻokele mālama ʻana, e hoʻoikaika i ka hoʻomohala ʻana o nā kikohoʻe hou, a kōkua i ke kūkulu ʻana i kahi kahua pūnaewele no ka. ʻO ka ʻoihana kūkulu i hoʻoikaika ʻia e nā ʻaoʻao a pau i ka upstream a me lalo o ke kaulahao ʻoihana , A laila hoʻolaha i ka hoʻokō ʻana o nā hui lanakila-lanakila a me ka hoʻonohonoho ʻana i ka hoʻomohala ʻana, a hana i nā haʻawina hou i ka wikiwiki ʻana i ke kūkulu ʻana i ke kūlanakauhale honua hou!


Ka manawa hoʻouna: Sep-30-2021